Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing New Horizons Internationale Museumdag: stempelrace, plaket prijzen en stempelstation locaties uitgelegd

Hoogdag voor Blathers.

Internationale Museum-dag is hier! Deze dag staat helemaal in het teken van de musea van over de hele wereld, en net zoals Meidag, viert Animal Crossing: New Horizons dit op zijn eigen speciale manier.

Blathers houdt namelijk een stempelrace in het Museum. Door de verschillende tentoonstellingen te verkennen, ontdek je verschillende stempelstations.

Door de stempels te verzamelen win je een prijs: een speciale plaket om je huis mee te decoreren.

Op deze pagina:

Internationale Museumdag starten in Animal Crossing: New Horizons uitgelegd

Als je Internationale Museumdag in Animal Crossing New Horizons wil vieren, dan moet je natuurlijk recht naar het museum van je dorp gaan.

Praat met Blathers en hij zal je vertellen over Internationale Museumdag en dat het museum een stempelrace houdt om deze dag te vieren. Indien Blathers niet begint over de stempelrace, dan sluit je best de game even af en vervolgens terug op. Het kan zijn dat Blathers niet over Internationale Museumdag begint als je Animal Crossing New Horizons niet hebt afgesloten sinds voor het begin van het evenement.

In de vissen, fossielen en insecten tentoonstellingen zal je telkens drie stempelstations kunnen vinden. Vind alle drie stempelstations in een tentoonstelling en je krijgt een prijs!

Je leest het overigens goed. De stempelrace vindt enkel plaats in de tentoonstellingen voor vissen, fossielen en insecten. Je moet dus niet in de kunsttentoonstelling zijn.

Alles wat je nu nog resteert is het museum verkennen en die stempels verzamelen!

Stempelstation voor de stempelrace locaties op Internationale Museumdag in Animal Crossing: New Horizons

Voor de stempelrace heeft Blathers in de tentoonstellingen voor vissen, insecten en fossielen telkens drie stempelstations verstopt. Om het evenement voor Internationale Museumdag te voltooien (en je prijzen te krijgen), moet je dus negen stempelstations vinden en de stempels daar verzamelen.

In elke tentoonstelling zijn er verschillende mogelijke locaties voor deze drie stempelstations, dus zorg dat je elke tentoonstelling goed verkent. Gelukkig zijn de stempelstations niet moeilijk te missen.

Make sure you check the multiple level main room of the Bug gallery, so that you don't miss a stamp station. These possible stamp rally locations include:

  • Bij de Orchidee-bidsprinkhaan bij de camouflagebeestjes
  • Buiten de deur van het Laboratorium
  • Grote fontein in de vlindertuin
Ook op deze locaties kan je een stempelstation vinden.

De stempelstations in de vissententoonstelling zullen geplaatst worden bij de aquaria die overall te vinden zijn. Je vindt mogelijk een stempelstation op deze locaties:

  • De kust
  • Boven de watertank waar je door kunt lopen
  • Ijspegel
  • Grote aquarium
Op deze locaties kan je de stempelstations in de vissententoonstelling ook mogelijk vinden.

Ook verborgen tussen de oude botten van de fossielententoonstelling zal je stempelstations vinden. Hier zijn drie van de vijf mogelijke stempelstation locaties in de fossielententoonstelling:

  • Aan de ingang
  • Bij de Plesiosaurus
  • Bij de mammoet
Dit zijn nog mogelijke locaties van stempelstations.

Wanneer je in elke tentoonstelling de drie stempels verzameld heb, kan je terugkeren naar Blathers om je prijzen in ontvangst te nemen.

Internationale Museumdag plaket prijzen in Animal Crossing: New Horizons uitgelegd

Je krijg een prijs per volle stempelkaart in Animal Crossing New Horizons voor Internationale Museumdag. Dat betekent dus dat je in het totaal drie prijzen kunt verdienen.

Voor elke stempelkaart die je vult, krijg je een kopie van het plaket dat aan de muur hangt van de ingang van elke tentoonstelling in het museum. Als je alle stempelstations vindt in de tentoonstelling van vissen, krijg je de vissenplaket en je krijgt de beestjesplaket voor het vinden van alle stempelstations in de tentoonstelling van insecten.

Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Wanneer start en eindigt Internationale Museumdag in Animal Crossing: New Horizons

De stempelrace voor Internationale Museumdag loopt van maandag 18 mei tot zondag 31 mei.. Het start en eindigt telkens om 5u 's morgens, wat de resettijd is voor elk eiland.

We veronderstellen dat deze data hetzelfde zal blijven de komende jaren wanneer Internationale Museumdag terugkeert.

Als je Internationale Museumdag wil vieren in Animal Crossing: New Horizons, moet je wel de laatste patch geïnstalleerd hebben. De game zal je vragen deze te installeren wanneer je de game opstart.

Deze update bevat nog een hoop andere nieuwe features, zoals Redd met zijn vervalsingen, de kunstgallerij voor het museum en de mogelijkheid om struiken te groeien op je eiland.

En overigens, 18 mei is dan wel de officiële startdag voor de viering van Internationale Museumdag, dat betekent niet dat je perse op die dag moet meedoen. Je hebt tijd tot en met 31 mei om de stempels te verzamelen. Als het tegen dan niet lukt, dan moet je wel tot volgend jaar wachten.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Animal Crossing New Horizons gids en tips voor meer tips.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties