Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing: New Horizons Happy Home Paradise DLC aangekondigd

Oftewel ACNHHHPDLC.

Tijdens de Animal Crossing: New Horizons Direct van 15 oktober is een betaalde DLC voor de game aangekondigd.

In Happy Home Paradise reis je af naar een eilandengroep waar Lottie en het Paradise Planning Team vakantiehuisjes voor hun bewoners bouwen. Jouw taak is om de wensen van de klant te achterhalen en aan de hand daarvan het huis en de tuin in te richten.

De DLC biedt nieuwe ontwerpopties zoals pilaren, partities en sfeerverlichting. Naarmate je je verder ontwikkelt als interieurontwerper kun je ook zelf suggesties aan je klanten aanbieden. Het is zelfs mogelijk om twee bewoners bij elkaar te laten wonen, als het huisje hen allebei aantrekt.

Lottie wil de eilandengroep ook voorzien van faciliteiten zoals een school, een ziekenhuis, een restaurant en een café. Ook deze gebouwen mag je inrichten en worden gebruikt door de bewoners als je er klaar mee bent.

De nieuwe ontwerpopties zijn ook op je eigen eiland te gebruiken, waar bewoners je ook kunnen vragen of je hun huis wilt herinrichten. Happy Home Paradise komt samen met de Animal Crossing: New Horizon 2.0 update uit op 5 november en kost 24,99 euro.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties