Skip to main content

Animal Crossing: New Horizons Happy Home Paradise DLC aangekondigd

Oftewel ACNHHHPDLC.

Tijdens de Animal Crossing: New Horizons Direct van 15 oktober is een betaalde DLC voor de game aangekondigd.

In Happy Home Paradise reis je af naar een eilandengroep waar Lottie en het Paradise Planning Team vakantiehuisjes voor hun bewoners bouwen. Jouw taak is om de wensen van de klant te achterhalen en aan de hand daarvan het huis en de tuin in te richten.

De DLC biedt nieuwe ontwerpopties zoals pilaren, partities en sfeerverlichting. Naarmate je je verder ontwikkelt als interieurontwerper kun je ook zelf suggesties aan je klanten aanbieden. Het is zelfs mogelijk om twee bewoners bij elkaar te laten wonen, als het huisje hen allebei aantrekt.

Bekijk op YouTube

Lottie wil de eilandengroep ook voorzien van faciliteiten zoals een school, een ziekenhuis, een restaurant en een café. Ook deze gebouwen mag je inrichten en worden gebruikt door de bewoners als je er klaar mee bent.

De nieuwe ontwerpopties zijn ook op je eigen eiland te gebruiken, waar bewoners je ook kunnen vragen of je hun huis wilt herinrichten. Happy Home Paradise komt samen met de Animal Crossing: New Horizon 2.0 update uit op 5 november en kost 24,99 euro.

Read this next