Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing New Horizons Halloween: Datum, evenement en beloningen uitgelegd

De engste maand van het jaar is gearriveerd!

Halloween komt naar je eiland in Animal Crossing New Horizons.

Je kunt gedurende de maand oktober deelnemen aan verschillende activiteiten, van het kweken van pompoenen tot het kopen van een Halloweenkostuum. Wanneer Halloween arriveert, kun je zelfs de pompoenhoofd Jack ontmoeten en snoep aan de inwoners geven.

Hieronder vind je alles wat je over het evenement moet weten, inclusief de datum voor het belangrijkste Halloween-evenement van dit jaar.

Op deze pagina:

Alles wat we weten over het Halloween-evenement en beloningen in Animal Crossing New Horizons

Gedurende de hele maand oktober kun je in New Horizons deelnemen aan diverse Halloween-thema-activiteiten, waarbij het belangrijkste hoofdevenement op zaterdag 31 oktober plaatsvindt.

Op Halloween zal Jack, de tsaar van Halloween, je eiland bezoeken en krijg je de keuze om snoep uit te delen aan je inwoners. Of je wil natuurlijk dat ze je in de maling nemen. Het snoep wordt de gehele maand oktober bij Nooks Hoek verkocht voor 120 klingels per stuk.

Tijdens oktober kun je ook je eigen pompoenen kweken, die dan gebruikt kunnen worden om met doe-het-zelfplannen nieuwe meubels te maken.

Alhoewel we nog niet alle meubels kennen, hebben we dankzij de nieuwe trailer wel een idee wat ons te wachten staat. Zo zijn er pompoenlantaarns, een spookachtige vogelverschrikker, stapels pompoenen, een nieuwe hek en een Halloween-thema-boog.

Dankzij de Zusters Able heb je zelfs de mogelijkheid om je voor de gelegenheid verkleden, omdat ze verschillende Halloween-thema-kleding verkopen.

Er zullen ook vier nieuwe huidtinten beschikbaar zijn, spookwit, groen, blauw en paars. Daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe oogkleuren, waaronder roze, oranje en geel.

Er zal een verscheidenheid aan spookachtige huid- en oogkleuren voor je zijn om mee te experimenteren!

Tot slot komt er ook een nieuwe reactie, Haunt. Zo kun je de geest van Halloween echt belichamen.

Bekijk op YouTube

Halloween data in Animal Crossing New Horizons uitgelegd

Halloween en de bijbehorende evenementen vinden elk jaar in oktober plaats in Animal Crossing New Horizons. Het evenement begint op woensdag 30 september en hoewel we niet weten wanneer het evenement afloopt, kunnen we ervan uitgaan dat het zaterdag 31 oktober zal zijn.

Het belangrijkste Halloween-evenement, vindt natuurlijk plaats op zaterdag 31 oktober en loopt - afhankelijk van je lokale tijd- van 17u00 tot middernacht.

Dat houdt in dat je de gehele maand de tijd hebt om je eiland zo eng mogelijk te maken.

Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Zo krijg je toegang tot Halloween in Animal Crossing New Horizons uitgelegd

Als je aan het Halloween-evenement deel wil nemen, dan moet je ervoor zorgen dat je de herfstupdate hebt gedownload. Die patch is beschikbaar vanaf woensdag 30 september.

Om dat te doen moet je ervoor zorgen dat je Nintendo Switch met het internet is verbonden. Daarna moet je Animal Crossing New Horizons spelen. Als er een patch beschikbaar is, wordt je gevraagd om die te downloadenl

Volg nu simpelweg de instructies van je Nintendo Switch en wacht tot de download klaar is.

Met dat uit de weg kun je nu van het Halloween-evenement genieten!.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties