Skip to main content

Animal Crossing New Horizons goudmakreel: Hoe goudmakreel vangen en waar is de pier

Zo vang je de zeldzame vis in New Horizons.

De goudmakreel is een van de lastigste vissen om in Animal Crossing New Horizons te vangen.

Dat is vooral te danken aan de manier waarop de vis alleen exclusief bij de pier te vinden is, die zich langs een van de kusten van je eiland bevindt.

Door een goudmakreel te vangen, zul je zowel het visgedeelte van de Critterpedia als de expositie voor het museum voltooien, terwijl je ook naar het Gouden Hengel doe-het-zelfplan toewerkt.

Op deze pagina:

Waar en wanneer kan ik goudmakreel vangen in Animal Crossing New Horizons?

Hier is alle belangrijke informatie die je moet weten over goudmakreel in New Horizons:

  • Goudmakreel maanden - Mei tot oktober
  • Goudmakreel tijden - De hele dag
  • Goudmakreel locatie - Pier
  • Goudmarkeel verkoopprijs - 6000 klingels
Bekijk op YouTube
Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Waar is de pier en hoe vang ik daar goudmakreel?

Net zoals blauwe marlijn, reuzenhorsmakreel en tonijn, kun je de goudmakreel alleen bij de pier vangen in New Horizons. Het is belangrijk om te onthouden dat de pier alleen aan de oost- of westkust van je eiland te vinden is en niet de steiger is waar Dodo Airlines zich bevindt.

Vis vanaf deze pier!

Voordat je naar de pier gaat raden we je aan om aas mee te nemen.

Dat betekent dat je eerst naar het strand wilt gaan en op de plekken graaft waar water omhoog komt. Zo kom je aan tapijtschelpen en die kun je weer in aas veranderen. We raden je aan om minstens honderd zakken aas mee te nemen.

Dat garandeert geen goudmakreel, maar zo maak je wel meer kans. Al raden we je wel aan om niet urenlang naar goudmakreel te vissen, maar om vanwege repetitiviteit in korte sessies te vissen.

We raden je ook aan om de jacht naar goudmakreel te combineren met andere zeldzame vissen. Dat kunnen haaien zijn, of zeldzame vissen bij de pier, zoals reuzenhorsmakreel of de zeldzame hemelkijker. Neem een kijkje in onze specifieke gidsen over vissen voor hun schema's, zodat je de vistripjes goed kunt plannen.

Geef niet op - op een gegeven moment kom je de vis tegen. De goudmakreel is te vinden in de zee tussen de maanden mei en oktober, en is de gehele dag te vangen. Zelfs als de vis nog maar enkele dagen op je eiland is, heb je nog steeds een goede kans om de goudmakreel te vangen, ondanks de zeldzaamheid.

Als je eindelijk een goudmakreel hebt gevangen, raden we je aan om, afhankelijk van de tijd van het jaar, een van de andere zeldzame vissen in New Horizons te vangen, waaronder reuzenhorsmakreel, tonijn en blauwe marlijn.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Animal Crossing New Horizons gids en tips voor meer tips.

Read this next