Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing New Horizons Natuurdag-evenement: Natuurdagdata, Natuurdagopdrachten en heg krijgen uitgelegd

Genieten, natuurlijk!

Het evenement Natuurdag of Nature Day in Animal Crossing New Horizons staat voor de deur.

Tijdens dat evenement heb je de mogelijkheid om verschillende Nook-miles +-opdrachten uit te voeren, die allemaal te maken hebben met het verbeteren van de natuur van je eiland.

Hieronder vind je alles wat je over Natuurdag in New Horizons moet weten, waaronder de data en hoe je een heg krijgt.

Inhoud:

Natuurdagdata in Animal Crossing New Horizons

Natuurdag in Animal Crossing New Horizons loopt van donderdag 23 april tot en met maandag 4 mei. Dat betekent dus ook dat het evenement om 5 uur 's ochtends van start gaat en eindigt. Dat is namelijk de resettijd van je eiland.

Die data blijven waarschijnlijk hetzelfde als Natuurdag in de komende jaren terugkeert.

Als je aan het evenement mee wil doen dan moet je ervoor zorgen dat je alle updates voor Animal Crossing New Horizons hebt gedownload.

Om dat te doen moet je je Nintendo Switch verbinden met het internet en simpelweg Animal Crossing New Horizons opstarten. Als er een update is dan krijg je een melding te zien.

Die update bevat een aantal nieuwigheden, zoals Leif en Redd. Bekijk de Animal Crossing New Horizons patch notes als je alle aanpassingen wil weten.

Omdat Natuurdag niet met een officiële opening van start gaat, is het een goed idee om Tom Nook bij de servicebalie op te zoeken. Hij vertelt je iets meer over het evenement en hint naar een exclusieve beloning die je alleen verdient als je aan Natuurdag meedoet.

Cover image for YouTube videoAnimal Crossing: New Horizons - April Free Update - Nintendo Switch

Natuurdagopdrachten in Animal Crossing New Horizons uitgelegd

Tijdens het Natuurdagevenement heb je de keuze om speciale Natuurdagopdrachten te voltooien. Al die Nook-miles +-opdrachten hebben met de natuur te maken. Voor het voltooien van een van die opdrachten krijg je vijf keer het aantal Nook-miles.

Dat houdt in dat als een Nook-miles+-opdracht voor Natuurdag 200 Nook-miles waard is, dat je dan eigenlijk 1000 Nook-miles ontvangt.

Een Natuurdagopdracht herken je aan de groene rand en de afbeelding van een kiemplant.

Onderstaande Natuurdagopdrachten hebben we al ontdekt:

Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Een heg in Animal Crossing New Horizons uitgelegd

Wanneer je een Nook-miles+-opdracht voor Natuurdag hebt voltooid, is het verstandig om even bij de servicebalie langs te gaan.

Tom Nook zal erg onder de indruk zijn van je natuurgerelateerde activiteiten. Als beloning geeft hij je een doe-het-zelfplan, waarmee je je eigen heg maakt. Dat is een exclusieve beloning van Natuurdag, dus praat met hem voordat het evenement eindigt.

Je hebt het volgende nodig om een heg te maken:

  • Onkruid x10
  • Takken x5
  • Steen x2

Met een heg heb je de mogelijkheid om irritante bewoners te blokkeren, een doolhof te maken of om eens je tuin op te kuisen.

Dus trek je mooiste tuinbroek aan en creëer een fantastische tuin.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Animal Crossing New Horizons gids en tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties