Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing New Horizons blauwe marlijn: Hoe blauwe marlijn vangen en waar is de pier

Zo vang je de zeldzame oceaanvis in New Horizons.

De blauwe marlijn is een van de zeldzamere vissen in Animal Crossing New Horizons.

Dat komt voornamelijk door de locatie van de vis. Net zoals de tonijn, komt blauwe marlijn alleen bij de pier voor.

Op deze pagina vind je alles wat je over de blauwe marlijn moet weten, inclusief het tijdstip waarop ze voorkomen. Zo ben je weer een stapje dichterbij een complete collectie bij de museum.

Op deze pagina:

Waar en wanneer kan ik blauwe marlijn vangen in Animal Crossing New Horizons?

Hier is alle belangrijke informatie die je moet weten over blauwe marlijn in New Horizons:

  • Blauwe marlijn maanden- November tot april en juli tot september
  • Blauwe marlijn tijdstippen - De hele dag
  • Blauwe marlijn locatie - Pier
  • Blauwe marlijn verkoopprijs - 10.000 klingels
Meer Animal Crossing New Horizons tips
Op zoek naar meer informatie over Animal Crossing New Horizons? Lees dan onze Animal Crossing New Horizon gids en tips. Daarin vind je informatie over hoe snel klingels verdienen met bijvoorbeeld knollen verkopen en vogelspinnen vangen om je huis af te betalen. We leggen ook uit welke vissen en insecten er deze maand te vangen zijn en hoe je de servicebalie upgrade en Nooks Hoek upgrade start. We vergeten ook Blathers' museum niet en behoeden je voor Redd's vervalsingen van schilderijen. We geven je ook meer informatie over je eiland zoals hoe je een eilandbeoordeling van drie sterren krijgt zodat K.K. Slider een concert geeft en je je eiland eindelijk kunt terraformen. Natuurlijk praten we ook over de basics. Bezoekers zoals Gulliver, Wisp worden uitgelegd, we leggen uit hoe je verschillende soorten fruit en bamboe op je eiland plant. Animal Crossing New Horizons draait ook om het personaliseren van je eiland, dus ook eigen ontwerpen scannen met QR-codes en het maken van eigen meubels met doe-het-zelfplannen om bijvoorbeeld eindelijk die ijzeren-houten meubels in je keuken te krijgen. En daar heb je natuurlijk de nodige gereedschappen en materialen. Je wil immers dat alle dorpsbewoners en je multiplayer vrienden onder de indruk zijn van wat je allemaal hebt bereikt. Oh, en je doet toch het doolhof voor meidag evenement mee? Het is echt leuk!

Waar is de pier en hoe vang ik daar blauwe marlijn?

De pier is de houten constructie die je op het strand van elk eiland kan vinden. Het is in ieder geval niet de landingsbaan voor het vliegtuig.

Je moet aan het eind van de pier vissen.

Om het voor jezelf gemakkelijker te maken, is het verstandig om aan het eind van de pier te vissen. Daardoor zorg je ervoor dat je niet per ongeluk andere vissen vangt.

Het grootste probleem is vooral dat je veel geluk moet hebben. Of veel aas.

Voor aas heb je een tapijtschelp nodig. Die kun je uiteindelijk maar een keer gebruiken, dus pak je schep en start met graven.

Gelukkig is blauwe marlijn de gehele dag te vangen. Oftewel, je hebt zowel 's ochtends als 's avonds evenveel kans om een blauwe marlijn binnen te hengelen. Afgezien van de maanden hoef je je dus niet druk te maken of je wel op het goede tijdstip vist.

Ga er maar van uit dat je sowieso veel andere vissen vangt en dat je flink wat hengels kapot maakt. De blauwe marlijn laat zich niet zomaar vangen. Gelukkig kun je extra vis weer doorverkopen.

Eindelijk!

Ons advies is om de jacht op de blauwe marlijn over meerdere momenten te verspreiden. Anders wordt het al snel saai. Helemaal als je ook nog heel veel aas moet maken. De blauwe marlijn komt - net zoals de tonijn - maar weinig voor, dus blijf vooral aas in de oceaan gooien. Wie weet heb je de blauwe marlijn dan snel gevangen.

Veel succes met het vangen van een blauwe marlijn!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Animal Crossing New Horizons gids en tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties