Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing: New Horizons 2.0 update aangekondigd

Je eiland krijgt een flinke upgrade.

Tijdens de Animal Crossing: New Horizons Direct van 15 oktober is er een grote gratis update voor de game aangekondigd.

Zo wordt Brewster's Cafe aan het museum toegevoegd, waar je een kopje koffie kunt drinken met je favoriete eilandbewoners. Harvey's eiland krijgt ook een upgrade waardoor je de winkeltjes van bijvoorbeeld Redd, Saharah en Kicks permanent op zijn eiland kan bereiken als je voor hun plekje betaalt.

Je kunt nu ook gewassen op je eiland verbouwen en gerechten koken. Die kun je vervolgens in je huis tentoonstellen of opeten voor een tijdelijke boost. Kapp'n brengt je met z'n boot naar vergelegen eilandjes waar het seizoen of de tijd anders kan zijn. Je kunt nu ook Gyroids opgraven en ze in je huis tentoonstellen, waar ze muziek maken voor je.

Er zijn ook een aantal Quality of Life toevoegingen. Je storage kan tot vijfduizend verhoogd worden, je kunt bewoners vroeg of laat op de dag actiever maken of instellen hoe snel onkruid groeit. Je kunt nu ook voorwerpen aan je plafond hangen, de hoeveelheid bruggen op je eiland verhogen en meubels dichter bij elkaar plaatsen.

De Animal Crossing: New Horizons 2.0 update wordt op 5 november uitgebracht. De Animal Crossing: New Horizons Happy Home Paradise DLC komt op dezelfde dag uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties