Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing Gyroids: Hoe vind je Gyroids en wat te doen met stukjes Gyroid in New Horizons

Hoe krijg je deze ondergrondse muziekartiesten.

Animal Crossings Gyroids zijn half meubilair, half levende wezens die je in New Horizons vindt.

Deze welbekende wezens maken hun debuut in de 2.0 update. Elk soort Gyroid maakt een uniek geluid en als je ze bij elkaar zet, arrangeer je unieke muziekstukken.

Er zijn enorm veel Gyroids om te vinden en tentoon te stellen, iets wat Animal Crossing fans al jarenlang met groot plezier doen.

Op deze pagina:

Wat zijn Gyroids in Animal Crossing: New Horizons?

Gyroids zijn cactusachtige wezens die je in Animal Crossing: New Horizons verzamelt. Ze maken elk een specifiek geluidseffect, afhankelijk van bij welke Gyroidfamilie ze horen. Door verschillende Gyroids bij elkaar te plaatsen maak je unieke muziek met klik-, neurie- of zoemgeluiden die op de achtergrond afspeelt.

Verschillende Gyroids maken niet alleen muziek met elkaar, maar ze synchroniseren ook met andere muziekbronnen. Bijvoorbeeld de K.K. Slider muziek die in de buurt speelt.

Als je New Horizons al een tijdje speelt, herken je ze vast als de vriendelijke wezens die je helpen met de projecten op je eiland. Deze Gyroids zijn echter meubilair die je verzamelt en binnen- of buitenshuis kunt plaatsen, elk met hun eigen unieke karakteristieken.

Hoe krijg je Gyroids en wat moet je met Gyroidfragmenten doen in Animal Crossing: New Horizons

Gyroids vind je op eilanden die je bereikt met eenKapp'n boottochtje. Als je pas met de game bent begonnen, let er dan op dat je eerst een eilandbeoordeling van 3 sterren moet hebben en dat K.K. Slider op je eiland moet zijn langsgekomen.

Net als met fossielen, vind je barsten in de grond. Gebruik je schep om een stukje Gyroid op te graven.

Deze fragmenten zijn nog geen Gyroids, dat vergt nog wat voorbereiding. Wanneer je terug op je eiland bent, graaf je een gat en begraaf je het stukje Gyroid via de menuoptie in je inventaris. Gebruik nu de gieter om het plekje wat water te geven. Als er stoom uit de grond komt, ben je klaar.

De volgende dag graaf je het gat weer op. Het stuje Gyroid is nu een volwassen Gyroid, waarvan er enorm veel variaties zijn.

Als je je Gyroidcollectie wilt uitbreiden herhaal je dat klusje. Ga eens per dag op een Kapp'n boottochtje, verzamel een stukje en plant het op je eiland zodat het de volgende dag is gegroeid.

Let er op dat je eerst over Gyroids moet leren voordat je Brewster ontgrendelt, die namelijk op zoek is naar een aantal Gyroids voordat je hem kunt vragen om zijn café op te starten. Hij geeft je zelfs een stukje Gyroid!

Hoe pas je een Gyroid aan in Animal Crossing: New Horizons

Gyroids aanpassen werkt net als met elk ander voorwerp. Zorg ervoor dat je een aantal aanpassingspakketten in je inventaris hebt en zoek dan een werkbank op. Selecteer dan 'iets aanpassen' en kies dan de Gyroid in je inventaris.

Je hebt dan een reeks kleuren om uit te kiezen.

Misschien kun je wel iets maken dat bij je huis past, of zelfs bij je gehele eiland! Je kunt ze in New Horizons immers overal plaatsen!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties