Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Animal Crossing groepsgymnastiek: waar vind je groepsgymnastiek in New Horizons?

Fit voor de dag!

Animal Crossing's groepsgymnastiek is een lang-verdwenen functie uit een van de voorgaande games die nu met de 2.0 update weer is toegevoegd.

In deze fitnessactiviteit doen jij en je medebewoners lichte rek-en-strekoefeningen op het plaza. En dat betekent dat je ook echt mee mag doen.

Groepsgymnastiek is in de allereerste Animal Crossing voor de Gamecube te vinden, tijdens een zomerevenement waar je werd aangemoedigd om zo vroeg mogelijk op te staan.

Dit keer kun je meedoen door op de knoppen te drukken of met de bewegingsgevoelige joy-con te spelen. Je hoeft alleen maar de cassettespeler te vinden om van start te gaan.

Bekijk op YouTube

Hoe doe je groepsgymnastiek en vind je de cassettespeler in Animal Crossing: New Horizons

Om mee te doen aan de groepsgymnastiek moet je eerst de cassettespeler in Animal Crossing: New Horizons vinden - namelijk vlak naast de ingang van de servicebalie.

De cassettespeler verschijnt vanzelf wanneer je de 2.0 update hebt gedownload - hier zijn geen aankopen of andere ontgrendelmethodes voor nodig.

Gebruik de cassettespeler om je groepsgymnastieksessie te starten en de andere bewoners komen je vergezellen. Je kunt ook gastoptredens van Isabelle en Brewster verwachten, indien je hem hebt ontgrendeld.

Hoe werkt de groepsgymnastiek in Animal Crossing: New Horizons?

In tegenstelling tot in de originele Gamecube game is de groepsgymnastiek niet langer alleen in de ochtend te spelen, maar kun je de minigame wanneer je maar wilt opstarten.

Je kunt niet alleen kiezen of je met knoppen of beweging speelt, maar er zijn zelfs geen punten of een mogelijkheid om te falen. Je kunt de controller zelfs even neerleggen en de sessie zo vaak als je wilt herhalen.

Er zijn geen beloningen behalve dat je Nook Miles krijgt voor het verzamelen van stempels voor de mijlpalen als je dagelijks de groepsgymnastiek uitvoert.

Veel plezier met je nieuwe fitnessroutine!

Read this next