Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum voor Ancient Labyrinth-DLC Lords of the Fallen

Nieuwe trailer toont details.

De downloadbare uitbreiding Ancient Labyrinth voor Lords of the Fallen komt volgende week uit. Die aankondiging gaat gepaard met een nieuwe trailer.

Op de officiële Twitterpagina van de game is te lezen dat Europa de uitbreiding op 3 maart krijgt. Dat is opmerkelijk, want de updates voor PlayStation Network in Europa lanceren meestal op woensdag. Mogelijk geldt de datum voor de pc en Xbox One-versies en komt de PlayStation-versie een dag later uit.

De setting van Ancient Labyrinth is een 'lang vergeten bibliotheek die millennia geleden tussen de menselijke en demonische rijken opgesloten is'. Daar jaag je op de demonische heer van het Rhoger-leger.

Ancient Labyrinth is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One en bevat nieuwe gameplay gebaseerd op puzzels. In de Lords of the Fallen review van Derek lees je wat hij van de game vindt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties