Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Analyse: 'pc-versie Prey presteert goed'

'Het is geen herhaling van Dishonored 2.'

Website PCGamesN heeft een uitgebreide technische analyse van de pc-versie van Prey uitgevoerd en geconcludeerd dat de game 'goed op het platform presteert.'

Volgens de website is de pc-versie een 'overwinning voor pc-gamers' en de 'best presterende triple-A game' van de afgelopen maanden.

Ontwikkelaar Arkane Studios bracht eind vorig jaar Dishonored 2 uit. De pc-versie van Dishonored 2 kampte met verschillende prestatieproblemen. Uiteindelijk zijn er meerdere Dishonored 2 patches uitgebracht om de problemen te verhelpen.

De studio gaf eerder aan extra aandacht aan de pc-versie van Prey te besteden. Daarnaast heeft Arkane Austin voor de ontwikkeling van Prey gebruikgemaakt van de CryEngine. Dishonored 2 draait op de zelf gemaakte Void-engine.

Prey komt vandaag uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties