We gebruiken cookies om je log-in en voorkeuren te onthouden. We gebruiken ook cookies om het gebruik van onze site te analyseren, content te personaliseren en relevante advertenties te tonen.

Lees meer en verander je instellingen in onze privacy policy.

H1Z1 vanaf vandaag free-to-play

Maar wat is nu de beste Battle Royale?

door Michiel De Coninck. 8/03/2018

Ontwikkelaar Daybreak Game Company laat weten dat H1Z1 vanaf vandaag free-to-play is. Alle modi in de game zijn vanaf nu gratis te spelen. Met echt geld koop je daarnaast onder andere nieuwe outfits en loot crates.

Wie de game eerder al kocht, krijgt een 'H1Z1 Appreciation Pack'. Die bevat drie exclusieve skins, 10 Victory Crates en 10.000 Skulls. Daybreak Game Company bedankt ook alle spelers die de game reeds gekocht hebben.

Advertentie

Laden...

De beslissing om de game free-to-play te maken is enigszins verrassend, aangezien H1Z1 pas enkele weken geleden Early Access heeft verlaten. Vermoedelijk hoopt de studio om op deze manier het succes van concurrenten Fortnite: Battle Royale en PlayerUnknown's Battlegrounds te evenaren.

Ook voor Fortnite: Battle Royale is de beslissing om free-to-play te gaan immers positief uitgedraaid. Vorige maand raakte nog bekend dat Fortnite: Battle Royale een piek van 3,4 miljoen spelers heeft bereikt.

Delen op:

Loading…