We gebruiken cookies om je log-in en voorkeuren te onthouden. We gebruiken ook cookies om het gebruik van onze site te analyseren, content te personaliseren en relevante advertenties te tonen.

Lees meer en verander je instellingen in onze privacy policy.

Gerucht: third-party ontwikkelaars hebben PlayStation 5 dev kits gekregen

Interessante ontwikkeling.

door Mathijs Proos. 8/03/2018

Volgens ingewijde Marcus Sellars hebben third-party ontwikkelaars eerder dit jaar dev kits voor de PlayStation 5 van Sony ontvangen. Het gerucht is nog niet bevestigd.

Sellars lekte eerder ook al informatie over Call of Duty: Black Ops 4 en de datum van een nieuwe Nintendo Direct-uitzending. Het is onbekend waar hij de informatie over de dev kits vandaan heeft, dus de informatie kan ook heel goed gedeeltelijk of volledig onjuist zijn.

Advertentie

Laden...

Dev kits zijn een soort pc's met specificaties die overeenkomen met huidige of toekomstige consoles. Ontwikkelaars kunnen dev kits gebruiken om de capaciteiten van een console te testen. Ze dienen ook als basis voor het ontwikkelen van nieuwe games.

Sony lijkt ondertussen nog druk bezig met het uitbrengen van games en updates voor zijn huidige console. Zo is firmware update 5.50 voor de PlayStation 4 officieel uitgebracht. Er is tevens een PlayStation 4 met een God of War thema onthuld.

Delen op:

Loading…