We gebruiken cookies om je log-in en voorkeuren te onthouden. We gebruiken ook cookies om het gebruik van onze site te analyseren, content te personaliseren en relevante advertenties te tonen.

Lees meer en verander je instellingen in onze privacy policy.

Call of Duty: Black Ops 4 release officieel onthuld

Dat is snel.

door Mathijs Proos. 8/03/2018

Ontwikkelaar Treyarch en uitgever Activision hebben de Call of Duty: Black Ops 4 release onthuld. De game lanceert op 12 oktober op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De studio brengt tevens een korte teaser trailer voor de game uit die onder andere het logo van de game onthult. Daarmee bevestigt Treyarch eerdere geruchten over het Call of Duty: Black Ops 4 logo.

Advertentie

Laden...

Verder laat het berijf weten dat er op 17 mei een 'community event' voor Call of Duty: Black Ops 4 wordt georganiseerd. De kans is groot dat er tijdens dat evenement meer informatie over de game wordt onthuld.

De onthulling van Black Ops 4 is nog vrij summier. Zo weten nog steeds niet wat de setting van de game precies is. Eerder doken er echter al geruchten over Call of Duty: Black Ops 4 op die aangeven dat de game zich in de moderne tijd afspeelt. De tijd zal het leren.

Delen op:

Loading…