We gebruiken cookies om je log-in en voorkeuren te onthouden. We gebruiken ook cookies om het gebruik van onze site te analyseren, content te personaliseren en relevante advertenties te tonen.

Lees meer en verander je instellingen in onze privacy policy.

Nieuwe Nintendo Direct uitzending aangekondigd

Zet je wekker maar alvast.

door Mathijs Proos. 7/03/2018

Nintendo heeft een nieuwe Nintendo Direct-uitzending aangekondigd. Een livestream van de presentatie wordt hier op donderdag 8 maart om 23:00 uur uitgezonden.

Nintendo laat in een kort bericht op Twitter weten dat de Nintendo Direct-uitzending een half uur duurt. Gedurende de livestream wordt er informatie over nieuwe games voor de Nintendo Switch en de Nintendo 3DS onthuld.

Advertentie

Laden...

De ontwikkelaar noemt verder specifiek de game Mario Tennis Aces. Deze game is eerder dit jaar officieel aangekondigd voor de Nintendo Switch. Mario Tennis Aces lanceert in het eerste kwartaal van 2018, maar heeft tot dusver nog geen officiële releasedatum.

Er is meer Nintendo-gerelateerd nieuws. Zo bezocht Sander onlangs een presentatie van de Nintendo Labo. In zijn Nintendo Labo preview lees je meer over het nieuwste zijproject van de veelzijdigde ontwikkelaar.

Delen op:

Loading…