We gebruiken cookies om je log-in en voorkeuren te onthouden. We gebruiken ook cookies om het gebruik van onze site te analyseren, content te personaliseren en relevante advertenties te tonen.

Lees meer en verander je instellingen in onze privacy policy.

Gerucht: Call of Duty: Black Ops 4 logo gespot op pet

Puntjes op de i.

door Mathijs Proos. 7/03/2018

Een basketballer van de Amerikaanse NBA is gespot met een pet waarop mogelijk het logo van Call of Duty: Black Ops 4 staat.

Basketballer James Harden droeg de pet voor aanvang van een wedstrijd die afgelopen nacht is gespeeld. Het logo op de pet lijkt sterk op het logo van Call of Duty: Black Ops 3. Eerder doken er ook al geruchten op dat de volgende Call of Duty Black Ops 4 heet.

Advertentie

Laden...

Gamesite Kotaku heeft inmiddels van anonieme bronnen te horen gekregen dat het logo echt is. Zowel ontwikkelaar Treyarch als uitgever Activision hebben echter nog niet op de geruchten gereageerd.

Het logo is in ieder geval opvallend. De vorige Black Ops-games gebruikten Romeinse cijfers, maar Black Ops 4 lijkt een andere richting in te slaan. Het Romeinse cijfer vier wordt immers doorgaans geschreven als IV, niet als IIII. Het is nu afwachten of het logo ook echt definitief is.

Delen op:

Loading…