We gebruiken cookies om je log-in en voorkeuren te onthouden. We gebruiken ook cookies om het gebruik van onze site te analyseren, content te personaliseren en relevante advertenties te tonen.

Lees meer en verander je instellingen in onze privacy policy.

Gerucht: Grand Theft Auto 6 speelt zich in Vice City af

Plus nog veel meer geruchten!

door Sander van Leth. 6/03/2018

Volgens YouTube-kanaal The Know heeft een 'insider' de eerste details over Grand Theft Auto 6 gelekt.

Allereerst speelt de game zicht op twee locaties af: Het op Miami gebaseerde Vice City en Zuid Amerika. De insider heeft echter niet laten weten of de game zich ook weer in de jaren tachtig afspeelt, net als Grand Theft Auto: Vice City.

Advertentie

Laden...

The Know laat ook weten dat de serie voor het eerst een vrouwelijk hoofdpersonage heeft. Of je alleen als haar speelt of dat je tussen meerdere personages kunt schakelen zoals in Grand Theft Auto 5, is nog niet duidelijk.

De game komt pas over drie tot vier jaar uit. Dat betekent dat Grand Theft Auto 6 uiterlijk in 2022 uit komt. The Know heeft eerder al details over Dark Souls 3 voor release te horen gekregen, die uiteindelijk juist bleken te zijn.

Rockstar heeft nog niet officieel gereageerd op deze geruchten en het is aannemelijk dat de studio pas over Grand Theft Auto 6 gaat praten als Red Dead Redemption 2 in de schappen ligt. Eerder ontstond het gerucht dat Grand Theft Auto 6 zich in Tokyo afspeelt.

Advertentie

Laden...

Neem tot die tijd dit nieuws met een korrel zout, maar een terugkeer naar Vice City met de nadruk op een oorlog met Colombiaanse drugsbaronnen klinkt in ieder geval al geweldig. Althans, dat is wat ik me bij dit nieuws inbeeld. Alle Grand Theft Auto 6 geruchten lees je op de site.

Speel je GTA 5 nog regelmatig? Bekijk dan zeker ook onze GTA 5 cheats.

Delen op:

Loading…