We gebruiken cookies om je log-in en voorkeuren te onthouden. We gebruiken ook cookies om het gebruik van onze site te analyseren, content te personaliseren en relevante advertenties te tonen.

Lees meer en verander je instellingen in onze privacy policy.

Gerucht: Battlefield 5 bevat co-op modus

Samen over het Normandische strand.

door Sander van Leth. 6/03/2018

Volgens geruchten krijgt Battlefield 5 een co-op modus. Dat laat de website Venture Beat weten.

In de modus worden spelers in 'willekeurig gegenereerde Conquest-missies' gegooid. Er is ruimte voor verschillende Co-Op modi, waaronder een split screen modus voor lokale multiplayer.

Advertentie

Laden...

De singleplayermodus volgt dezelfde structuur als die uit Battlefield 1. In die game volgde je verschillende soldaten in verschillende gevechten rond de wereld. In het geval van Battlefield 5 bezoek je de verschillende oorlogsgebieden uit de Tweede Wereldoorlog.

Tot slot is het volgens de geruchten mogelijk om op je buik te liggen, oftewel 'prone' gaan. Het moet ook mogelijk zijn om op je rug te gaan liggen, wat een tactisch voordeel met zich meebrengt als je om hoekjes kijkt.

Tot slot is het nog niet duidelijk of Battlefield 5 de naam van de nieuwste Battlefield game is. Volgens de geruchten is dat slechts de interne naam.

Advertentie

Laden...

De game wordt tijdens EA Play getoond, dat vlak voor de E3-beurs gehouden wordt.

Delen op:

Loading…