We gebruiken cookies om je log-in en voorkeuren te onthouden. We gebruiken ook cookies om het gebruik van onze site te analyseren, content te personaliseren en relevante advertenties te tonen.

Lees meer en verander je instellingen in onze privacy policy.

Valkyrie Profile Lenneth heruitgave in de maak

Square Enix roept alle nobele Einherjar op.

door Sander van Leth. 5/03/2018

Square Enix heeft een teaser trailer uitgebracht van Valkyrie Profile Lenneth, wat erop duidt dat de studio werkt aan een port of een remaster van de game.

Valkyrie Profile is een JRPG die in 1999 op de PlayStation is uitgebracht. De Lenneth-versie is een heruitgave op de PSP, die nieuwe en herwerkte cutscenes bevat. De ontwikkelaar heeft ook een Japans twitteraccount aangemaakt en belooft spoedig meer informatie te delen.

Advertentie

Laden...

Square Enix is momenteel druk in de weer om zijn oude titels opnieuw uit te brengen. Secret of Mana heeft een remake gekregen, en onlangs is Chrono Trigger naar de pc gebracht.

Hopelijk weet Square Enix dat zijn fans kieskeurig zijn, en dat Valkyrie Profile erg geliefd is. Ik hou m'n hart vast, en hoop vooral dat de game meer liefde krijgt dan Chrono Trigger onlangs heeft gekregen.

Delen op:

Loading…