We gebruiken cookies om je log-in en voorkeuren te onthouden. We gebruiken ook cookies om het gebruik van onze site te analyseren, content te personaliseren en relevante advertenties te tonen.

Lees meer en verander je instellingen in onze privacy policy.

Monster Hunter World is best verkochte Capcom game aller tijden

Monstersucces.

door Mathijs Proos. 5/03/2018

Ontwikkelaar Capcom laat weten dat Monster Hunter World sinds de release ruim 7,5 miljoen keer is verscheept. Daarmee is het de best verkochte Capcom-game aller tijden.

De nieuwe verkoopcijfers van de game zijn gebaseerd op de verkoop van zowel de fysieke als de digitale versie van Monster Hunter World. In de vijf weken sinds de release is de titel al games als Resident Evil en Mega Man voorbijgestreefd.

Advertentie

Laden...

Daar komt ook nog eens bij dat de game nu enkel nog verkrijgbaar is voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De pc-versie van Monster Hunter World lanceert later dit jaar nog. Eerdere games in de reeks lanceerden doorgaans slechts op een platform.

Het staat inmiddels vast dat Monster Hunter World een behoorlijk groot succes is. Sander erkende de kwaliteit van de game al in zijn Monster Hunter World review. Aspirant-hunters kunnen op de site ook een overzicht met Monster Hunter World tips en tricks vinden.

Delen op:

Loading…