We gebruiken cookies om je log-in en voorkeuren te onthouden. We gebruiken ook cookies om het gebruik van onze site te analyseren, content te personaliseren en relevante advertenties te tonen.

Lees meer en verander je instellingen in onze privacy policy.

Gerucht: Diablo 3 komt naar de Nintendo Switch

UPDATE: bronnen bevestigen dat port in de maak is.

door Sander van Leth. 7/03/2018

UPDATE: Anonieme bronnen hebben Eurogamer.net laten weten dat Blizzard inderdaad aan een Nintendo Switch-versie van Diablo 3 werkt. De tipgevers melden niet of de Reaper of Souls DLC ook onderdeel is van de port.

Blizzard zelf blijft ondertussen alle geruchten ontkennen. Eerder meldde de studio al in een statement dat de hint op Twitter enkel voor de lol is geplaatst. Ook na de nieuwste geruchten blijft Blizzard ontkennen dat Diablo 3 naar de Switch komt.

Advertentie

Laden...

Oorspronkelijk bericht: Via een cryptische tweet refereert Blizzard aan de mogelijkheid dat Diablo 3 naar de Nintendo Switch komt.

De tweet bevat een filmpje van een nachtlampje in de vorm van Diablo's hoofd. Het lampje wordt vervolgens aan en uit geschakeld. De tweet bevat ook de tekst "Slaap lekker."

Het lampje wordt op Blizzards volgers als een 'Diablo Switch' bestempeld, waardoor het aannemelijk is dat de game naar Nintendo's console komt.

Advertentie

Laden...

Het lijkt wat vergezocht als we alleen afgaan op dit enkele bericht, maar anderzijds past Diablo 3 met zijn nadruk op lokale co-op goed bij de Nintendo Switch. Ik durf te dromen. Slaap lekker.

Delen op:

Loading…