We gebruiken cookies om je log-in en voorkeuren te onthouden. We gebruiken ook cookies om het gebruik van onze site te analyseren, content te personaliseren en relevante advertenties te tonen.

Lees meer en verander je instellingen in onze privacy policy.

My Nintendo-punten worden betaaloptie in de Switch eShop

UPDATE: nu beschikbaar.

door Mathijs Proos. 6/03/2018

UPDATE: Het is vanaf nu mogelijk om My Nintendo-punten te gebruiken als betaaloptie in de eShop van de Nintendo Switch. Zodra je iets koopt, krijg je de optie om een deel van het verschuldigde bedrag met gouden punten te betalen.

Oorspronkelijk bericht: Nintendo laat weten dat je binnenkort My Nintendo-punten kunt gebruiken als betaaloptie op de Nintendo Switch. De feature wordt in maart geïntroduceerd.

Advertentie

Laden...

Je krijgt gouden My Nintendo-punten als je digitale producten aanschaft in de Nintendo eShop. Momenteel krijg je vijf procent van de waarde van het aangeschafte product terug als gouden punten.

Elk gouden My Nintendo-punt is vervolgens 1 eurocent waard. Bij aanschaf van een nieuw product in de eShop krijg je vervolgens de keuze om een deel van het aankoopbedrag middels My Nintendo-punten te voldoen.

Gouden My Nintendo-punten blijven twaalf maanden in je bezit. Aan het eind van de daarop volgende maand worden de punten weer verwijderd. Momenteel kun je gouden en zilveren My Nintend-punten gebruiken om bijvoorbeeld kortingsbonnen te bemachtigen.

Advertentie

Laden...

Al met al is het best een interessant idee van Nintendo om de My Nintendo-punten ook elders inwisselbaar te maken. Momenteel weet ik vaak niet wat ik met de verkregen punten moet doen. Door ze inwisselbaar te maken in de eShop zijn de punten meteen een stuk veelzijdiger.

Delen op:

Loading…