We gebruiken cookies om je log-in en voorkeuren te onthouden. We gebruiken ook cookies om het gebruik van onze site te analyseren, content te personaliseren en relevante advertenties te tonen.

Lees meer en verander je instellingen in onze privacy policy.

PlayStation 4 update introduceert supersampling modus

UPDATE: patch nu beschikbaar.

door Michiel De Coninck. 8/03/2018

UPDATE: Sony heeft update 5.50 voor de Playstation 4 officieel uitgebracht. Op de site lees je nog eens een overzichtsartikel met PlayStation 4 firmware update 5.50 info.

Oorspronkelijk bericht: De bètaversie van update 5.50 voor de PlayStation 4 is vanaf vandaag beschikbaar. De update introduceert onder andere een supersampling modus voor de PlayStation 4 Pro.

Advertentie

Laden...

De supersampling modus laat je PlayStation 4 Pro toe om games in een 4K-resolutie te renderen en nadien in 1080p weer te geven. Zo kun je ook zonder 4K-televie gebruik maken van de grafische kracht van de PlayStation 4 Pro.

De update maakt het ook mogelijk voor ouders om een tijdslimiet voor kinderen in te stellen. Daarnaast is de bibliotheek aangepast om gemakkelijker games en applicaties terug te vinden.

Er is bovendien een PlayStation Plus tab toegevoegd aan de bibliotheek. Daar vind je terug welke games er momenteel te downloaden zijn als je een PlayStation Plus-abonnement hebt.

Advertentie

Laden...

Het is nog niet bekend vanaf wanneer de uiteindelijke versie van update 5.50 beschikbaar is. De PlayStation 4 Pro lanceerde in 2016. Op de site lees je onze PlayStation 4 Pro review.

Delen op:

Loading…