We gebruiken cookies om je log-in en voorkeuren te onthouden. We gebruiken ook cookies om het gebruik van onze site te analyseren, content te personaliseren en relevante advertenties te tonen.

Lees meer en verander je instellingen in onze privacy policy.

Ataribox prijs en release officieel onthuld

Houten we van.

door Mathijs Proos. 27/09/2017

Atari heeft de prijs en releasedatum van de Ataribox onthuld. De console lanceert in de lente van 2018 en kost tussen de 249 en 299 dollar.

De Ataribox draait op Linux en maakt gebruik van een AMD-processor en een Radeon-videokaart. Atari onthulde eerder dit jaar al het uiterlijk van de Ataribox. De console heeft vier USB-poorten, een HDMI-poort, een ethernetpoort en een SD-sleuf.

Advertentie

Laden...

De console bevat ook een aantal van tevoren geïnstalleerde Atari-games. Het is nog onbekend om welke games het gaat. Daarnaast is het mogelijk om ook andere games op de Ataribox te installeren en spelen.

Je kunt de Ataribox vanaf de herfst van 2017 bestellen via een Indigogo-campagne. Volgens Atari is de campagne 'een uitgelezen kans om vroeg toegang te krijgen tot de Ataribox'. De startdatum van de campagne is nog onbekend.

Delen op:

Loading…