We gebruiken cookies om je log-in en voorkeuren te onthouden. We gebruiken ook cookies om het gebruik van onze site te analyseren, content te personaliseren en relevante advertenties te tonen.

Lees meer en verander je instellingen in onze privacy policy.

EA overweegt om meer games naar de Switch te brengen

Als FIFA 18 voldoende verkoopt.

door Michiel De Coninck. 15/08/2017

Electronic Arts overweegt om meer games naar de Nintendo Switch te brengen. De uitgever wacht echter de verkoopresultaten van FIFA 18 af alvorens een beslissing te nemen.

"EA wil meebouwen aan de toekomst van de Switch. Daarom bieden we dit jaar voor de eerste keer een volwaardige FIFA-game voor een draagbare console aan", aldus topman Patrick Söderlund.

Advertentie

Laden...

Het bedrijf wil echter de verkoopcijfers van FIFA 18 voor de Switch afwachten, alvorens verder in te zetten op de console. Indien de resultaten meevallen, is er volgens Söderlund 'geen enkele reden om niet zo veel mogelijk van onze games naar deze console te brengen'.

FIFA 18 lanceert op 29 september voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox 360 en Xbox One. Eerder maakte Electronic Arts al bekend dat de FIFA 18 Switch-versie geen The Journey-modus bevat.

Delen op:

Loading…