Nieuwe FIFA 18 gameplay features toegelicht

Meer persoonlijkheid en realisme.

door Yvo Kieviet. 11/06/2017

EA Sports heeft de nieuwe gameplay-elementen in FIFA 18 toegelicht. Dat heeft de ontwikkelaar tijdens de Electronic Arts E3 2017-persconferentie gedaan.

Zo is om te beginnen de besturing van de spelers verbeterd. Dankzij real motion player technology zijn animaties en bewegingen van de topspelers persoonlijker. Ook is het dribbelen accurater.

Advertentie

Laden...

Daarnaast zijn er nieuwe bewegingen en afmaakanimaties die voor meer variatie bij het afronden moeten zorgen. De nieuwe voorzetbesturing geeft je meer opties wanneer je de bal in het zestienmetergebied wilt krijgen.

Op het gebied van tactiek zijn er nieuwe speelstijlen, zoals het tiki-taka voetbal of pressievoetbal. Door de verbeterde positionering van spelers krijg je meer tijd en ruimte om het spel te lezen.

Tot slot benadrukt EA Sports meer sfeer in het stadion te willen creëren. Dat gebeurt aan de hand van authentieke weersomstandigheden tot aan meer interactie met het publiek.

Advertentie

Laden...

De FIFA 18 release is op 29 september 2017. De voetbalgame komt op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Switch, Xbox 360 en Xbox One uit. Hier lees je alle FIFA 18 info die we tot nu toe weten.

Delen op:

Loading…