We gebruiken cookies om je log-in en voorkeuren te onthouden. We gebruiken ook cookies om het gebruik van onze site te analyseren, content te personaliseren en relevante advertenties te tonen.

Lees meer en verander je instellingen in onze privacy policy.

Pokémon GO krijgt legendarische Pokémon

Zap-dosis goed nieuws.

door Mathijs Proos. 1/06/2017

Ontwikkelaar Niantic laat weten dat Pokémon GO deze zomer legandarische Pokémon krijgt. De precieze release van de nieuwe content is nog onbekend.

Eerder dook al het gerucht op dat er deze zomer legendarische Pokémon aan Pokémon GO worden toegevoegd. Niantic-topman Mathieu de Fayet laat in een interview met de Braziliaanse krant O Globo ook weten dat Pokémon GO PvP battles krijgt.

Advertentie

Laden...

Tijdens het interview meldt de topman onder andere dat Niantic veel geld heeft verdiend dankzij deals met McDonalds in onder andere Japan. Zo heeft het bedrijf onder andere Pokéstops en Gyms in bepaalde restaurants van de keten geïnstalleerd.

"Partners betalen 0,15 dollar per bezoeker van de Gym of Pokéstop. In Japan hebben de deelnemende McDonalds-restaurants dagelijks meer dan 2000 klanten aangetrokken", aldus Niantic.

Pokémon GO is vorig jaar uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten. Op de site vind je informatie over de Gen 2 Pokémon in Pokémon GO.

Delen op:

Loading…

Gerelateerde content