We gebruiken cookies om je log-in en voorkeuren te onthouden. We gebruiken ook cookies om het gebruik van onze site te analyseren, content te personaliseren en relevante advertenties te tonen.

Lees meer en verander je instellingen in onze privacy policy.

Gerucht: gelekt marketingmateriaal Call of Duty: WW2 toont releasedatum

En meer!

door Mathijs Proos. 24/04/2017

Een gelekte afbeelding van marketingmateriaal voor Call of Duty: WW2 heeft mogelijk de releasedatum van de game onthuld. De titel lanceert mogelijk op 3 november.

In het marketingmateriaal staat verder dat je in de game 'landt in Normandië en vervolgens langs iconische locaties door heel Europa reist.' De verhaalmodus in de game 'vertelt het verhaal van onbreekbare kameraadschap in een wereld op de rand van de afgrond.'

Advertentie

Laden...

In het document is ook te lezen dat Call of Duty: WW2 een standalone co-op verhaalmodus heeft. De multiplayermodus wordt beschreven als 'een reeks snelle gevechten in een aantal iconische locaties uit de Tweede Wereldoorlog.'

Uitgever Activision heeft nog niet op de gelekte informatie gereageerd. Vorige week onthulde het bedrijf wel officieel het bestaan van Call of Duty: WW2. Een overzicht met Call of Duty: WW2 informatie vind je op de site.

Delen op:

Loading…