Pokémon GO Plus - 5 dingen die je moet weten

Voor Trainers met ballen.

door Bert Van der Hoogerstraete. 16/09/2016

Naar pagina 1 2 3 4 5

Vandaag komt de langverwachte Pokémon GO Plus uit. De lancering van het accessoire was oorspronkelijk voor juli gepland, maar werd daarna naar september verschoven. De reden van die beslissing was de beruchte instabiliteit van Pokémon GO. De app liep ten tijde van de release namelijk helemaal niet naar behoren, en Nintendo wilde dat ontwikkelaar Niantic de plooien gladstreek alvorens de Pokémon GO Plus te lanceren. Twee maanden later is het zover. We zetten vijf dingen die je over de Pokémon GO Plus moet weten voor je op een rijtje.

Look, afmetingen en gewicht

De Pokémon GO Plus lijkt op een kruising tussen een Pokéball en de pin van Google Maps. Je kunt het accessoire aan je broek, riem, hemd of oorlel bevestigen, of het met het meegeleverde bandje als armband gebruiken. Zo is je status als coolest kid on the block geheid verzekerd.

Advertentie

Laden...

De Pokémon GO Plus heeft een afmeting van 46 x 33 x 17,5 millimeter en weegt 13 gram, inclusief batterij. Die is overigens niet oplaadbaar, dus als je na je vele Pokémon-avonturen zonder stroom valt, moet er een nieuw batterijtje in.

Ga verder naar het volgende Pokémon GO Plus feit.

Delen op:

Loading…

Gerelateerde content