Pokémon GO update voegt Appraisal feature toe

Ontdek het Poképotentieel.

door Sander van Leth. 23/08/2016

Een nieuwe update voor Pokémon GO maakt het met de nieuwe Pokémon Appraisal feature mogelijk om je teamleider om hulp te vragen.

Candela, Blanche of Spark kunnen je Pokémon evalueren en je vervolgens vertellen of het monster potentieel heeft om groot en sterk te worden. Zo vertellen ze je expliciet welke Pokémon je Stardust en Candy verdienen.

Advertentie

Laden...

Dit is nuttig omdat niet elke Pokémon hetzelfde potentieel heeft om krachtig te worden. Als je Pokémon Go Gym Battles wilt uitvechten, moeten je Pokémon zo sterk mogelijk zijn. Het Appraisal-systeem maakt het makkelijker om dit doel te bereiken, zonder dat je buiten de app informatie moet zoeken. (Al blijft onze gids om CP te maximaliseren nog altijd cruciaal.)

De update wordt gefaseerd uitgerold. Om jezelf voor te bereiden op het maximaliseren van het potentieel van je Pokémon, raden we nog een keertje al onze Pokémon Go tips aan.

In de patch notes van Pokémon GO geeft Niantic ook aan dat de studio werkt aan 'nieuwe, spannende features voor de toekomst van Pokémon GO.' Ook zijn er extra maatregelen getroffen die het gebruik van bots tegengaan.

Delen op:

Loading…