We gebruiken cookies om je log-in en voorkeuren te onthouden. We gebruiken ook cookies om het gebruik van onze site te analyseren, content te personaliseren en relevante advertenties te tonen.

Lees meer en verander je instellingen in onze privacy policy.

Pokémon GO krijgt binnenkort Pokémon Centers

Zonder nurse Joy.

door Bruce Vandeweyer. 25/07/2016

Binnenkort kun je Pokémon Centers bezoeken in Pokémon GO. Dat heeft John Hanke van Niantic bekendgemaakt tijdens het Pokémon GO panel op San Diego Comic Con.

Pokémon Centers worden een uitbreiding van Pokéstops. Momenteel kun je op Pokéstops enkel gratis items krijgen, maar in toekomstige updates van Pokémon GO zullen spelers specifieke functies aan Pokéstops kunnen toewijzen. Een van die functies is dus het maken van een Pokémon Center, waar je de HP van je Pokémon kunt herstellen.

Advertentie

Laden...

Over de andere functies is nog niets gezegd, maar Pokémon ruilen of battles organiseren tegen andere spelers zijn kanshebbers. Ook Pokémon Breeding Centers ontbreken nog in de game. Daar kun je Pokémon eggs achterlaten.

Niantic heeft grootste plannen voor Pokémon GO. Eerder zei de ontwikkelaar nog dat het bedrijf pas 10% van zijn ideeën in de game heeft gestoken. Hun eerste prioriteit blijft wel om de servers eerst stabiel te krijgen.

Voor meer informatie over Pokémon GO kun je altijd terecht bij onze Pokémon GO tips voor experts en beginners. Als je wil checken of de servers down zijn of niet, bekijk je best eens onze Pokémon GO server status pagina.

Delen op:

Loading…

Gerelateerde content