Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Amiibo in kaartvorm voor Animal Crossing: Happy Home Designer

Met losse NFC-reader.

Nintendo kondigt Animal Crossing: Happy Home Designer aan, de eerste game die gebruik maakt van amiibo's in kaartvorm. Door deze tegen de New Nintendo 3DS aan te houden, speel je meubelstukken vrij.

Die heb je nodig om de huizen in te richten van de Animal Crossing-inwoners, die allen eigen wensen hebben. De ene wil een stijlvol, stedelijk huis en de ander is juist een boekenworm die zichzelf wil omringen met boekenkasten.

Wanneer je de inrichting hebt ontworpen, scan je andere kaarten in om de personages op die kaart langs te laten komen in het nieuwe huisje. De amiibo-functionaliteit werkt ook op de Nintendo 2DS en de Nintendo 3DS, met de los verkrijgbare NFC-reader.

Onduidelijk is nog of Happy Home Designer wordt uitgebracht als losse game, of als downloadbare uitbreiding voor Animal Crossing: New Leaf. Zowel Happy Home Designer als de NFC-reader komen in de herfstperiode op de markt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties