Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Amerikaans pretpark opent in mei Mass Effect-attractie

Ritje door de ruimte.

Het Amerikaanse pretpark California's Great America opent op 18 mei de deuren van diens nieuwste attractie. Het gaat in dit geval om een speciale Mass Effect-attractie.

Mass Effect: New Earth 4D is een attractie gebaseerd op de gelijknamige game van BioWare. Je kijkt door een 3D-bril naar een groot holografisch scherm. Een acteur speelt de kapitein van een ruimteschip en gidst je door het Mass Effect-universum.

De attractie is in samenwerking met Electronic Arts gemaakt. California's Great America is in Santa Clara gevestigd en komt onder meer in de film Beverly Hills Cop 3 voor.

Het is niet duidelijk of de attractie ook referenties met Mass Effect: Andromeda heeft. Die game komt in 2017 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4 uit.

Meer over de game weten? Lees dan ons overzicht van alle Mass Effect Andromeda info die tot nu toe bekend is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties