Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

American Idol Wii-game werkt niet

Geeft vrouw hoop, vernietigd droom.

Janet McNamara, een vrouw uit Boston, is een fervent speler van Karaoke Revolution Presents: American Idol voor de Nintendo Wii. Toen ze het spel twee jaar geleden begon te spelen, vertelde virtueel jurylid in het spel Simon Cowell dat ze niet genoeg was om het te maken. Na lang oefenen lijkt ze het zingen nu onder de knie te hebben want diezelfde virtuele Simon Cowell vertelt haar nu dagelijks dat ze goed genoeg is om de echte American Idol te winnen.

Toen Janet het nieuws hoorde dat er er audities kwamen voor American Idol 2010 in Bosten moest ze dus niet lang nadenken. Helaas leek de game haar niet zo goed voorbereid te hebben als ze dacht. Na een, laten we zeggen, opmerkelijke opvoering kreeg ze van alle vier de juryleden een duidelijke 'nee' te horen. En zo kreeg Simon Cowell, die bij het horen over haar Karaoke Revolution-ervaring zich nog nieuwsgierig opstelde naar de kwaliteit van het spel, ook een duidelijk antwoord.

Naar American Idol-traditie werd dit natuurlijk allemaal op band gezet en vervolgens op Youtube gezet. Je kunt het filmpje hier zien.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties