Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ambra, Mellka, Reyna en Benedict onthuld voor Battleborn

Vier nieuwe Heroes met eigen vaardigheden.

2K Games onthult tijdens de Gamescom-beurs te Keulen vier nieuwe speelbare Heroes voor Battleborn: Ambra, Mellka, Reyna en Benedict.

Ambra is een mêlee-character die teamleden kan helen, terwijl Mellka een snelle sluipmoordenaar is die gebruik maakt van een machinegeweer dat zenuwgas spuwt. Rayna is een support-character en vecht met een laserpistool. Tenslotte is Benedict een havik, die door de levels beweegt met zijn raketlaarzen en een raketwerper bezit. Hij kan ook vliegen.

Battleborn is een shooter met MOBA-invloedens, die gebouwd is op teamwork. Je speelt in teams van vijf, zowel online als in splitscreen co-op voor twee spelers. Samen kun je dan met online spelers je team aanvullen.

De releasedatum van Battleborn is vandaag vastgesteld op 9 februari 2016. De game lanceert dan voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties