Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Amazon biedt Mirror's Edge 2 te koop aan

Free running op next-gen consoles?

Volgens de Duitse Amazon zou er een opvolger voor Mirror's Edge aan zitten te komen. Sinds vandaag bieden ze de game Mirror's Edge 2 namelijk te koop aan.

In hoeverre dit artikel in de webshop berust op speculatie of voorkennis is niet duidelijk en naar goede gewoonte houden ook uitgever EA en ontwikkelaar DICE de lippen stijf op elkaar. Wel is geweten dat die laatste momenteel naast Battlefield 4 en een Star Wars game aan een nog onaangekondigd project bezig is.

De artikelpagina op Amazon spreekt enkel over een Xbox 360 versie, maar waarschijnlijk zal ook de PS3 niet worden uitgesloten. Daarnaast is de kans ook groot dat de game op de volgende generatie consoles zal verschijnen. Als hij bestaat, tenminste.

Mirror's Edge is een first-person free running game die enkele jaren geleden goed ontvangen werd door critici, maar langs geen meter verkocht. Het was (en is) dus lange tijd onduidelijk geweest of de originele game ooit een opvolger zou krijgen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Mirror's Edge

iOS, PS3, Xbox 360, PC

Mirror's Edge 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties