Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Alpha-fase Renowned Explorers: International Society van start

Ontwikkelaars vertellen op livestream.

De Nederlandse studio Abbey Games maakt bekend dat de alpha-afase van Renowned Explorers: International Society is gestart. Daarmee mag een selecte groep gamers alvast met de vroege versie aan de slag.

Andere geïnteresseerden kunnen morgenavond (vrijdag 27 januari) om 20:00 uur een livestream volgen op Twitch. Daar geven de ontwikkelaars ook antwoorden op vragen vanuit de chat.

Renowned Explorers is de eerste nieuwe game van Abbey Games sinds de lancering van Reus, een titel die ook internationaal veel bekijks trok. Je speelt een expeditieleider, die zelf een team samenstelt en daarmee de wereld rondreist.

Onderweg vind je schatten, die je nodig hebt voor een expositie op de World Expo. Ook ontmoet je verloren gewaande volkeren en wilde dieren, waarbij de game zich in beurten afspeelt. Lees daarover meer in de Renowned Explorers: International Society preview van Bruce.

De game komt dit jaar nog uit voor de pc.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties