Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Alone in the Dark reboot nogmaals uitgesteld

Volgend jaar gaat het licht uit.

THQ Nordic stelt de release van de nieuwe Alone in the Dark nogmaals uit. De game komt nu (waarschijnlijk) op 20 maart 2024 uit.

Normaal gezien moest de game in oktober van dit jaar uitkomen, maar gezien de drukke releasekalender in die maand - met onder andere Spider-Man 2 en Super Mario Bros. Wonder - werd de release verschoven naar 16 januari 2024. Die datum wordt nu nogmaals opgeschoven om ervoor te zorgen dat de ontwikkelaars van hun kerstvakantie kunnen genieten.

Cover image for YouTube videoAlone in the Dark | Looking For Jeremy Trailer

De game is een reboot voor de reeks die in 1992 van start ging. Het is bovendien de eerste titel sinds Alone in the Dark: Illumination uit 2015. Die game kon destijds op weinig bijval van de fans rekenen.

In de reboot speel je als hoofpersonages Emily Hartwood en Edward Carnby. Zij gaan op zoek naar de vermiste oom van Emily.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Alone in the Dark

Xbox 360, PS2, Nintendo Wii, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties