Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Alone in the Dark: Illumination bèta van start

Voor wie pre-ordert op Steam.

Alone in the Dark: Illumination gaat op 29 januari de bètatestfase in. Je krijgt toegang wanneer je een pre-order plaatst op Steam.

De survival- en horrorgame plaatst je in het donkere Lorwich, waar je vecht tegen hordes van monsters met wapens of met hulp van het licht. Afgebakende, verlichte zones bieden je een schuilplaats en doen schade aan vijanden.

Voor het eerst in de Alone in the Dark-reeks is er een online coöperatieve modus. Je kiest uit vier personages: de Hunter, de Witch, de Priest of de Engineer. Elk personage heeft een unieke stijl met specifieke wapens en vaardigheden om vrij te spelen. Er zijn vier campagnes met meerdere levels. De omgevingen zijn dynamisch en puzzels die je oplost veranderen de structuur van de map.

Naar verluidt komt er nog een extra bètafase voor de volledige game in de lente lanceert.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties