Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Alle Half-Life games tijdelijk gratis speelbaar via Steam

In afwachting van Half-Life: Alyx.

Valve maakt alle bestaande Half-Life games tijdelijk gratis speelbaar via Steam. De hele serie is nog gratis beschikbaar tot in maart, wanneer VR-game Half-Life: Alyx uitkomt. Vanaf dan dien je opnieuw te betalen om toegang te krijgen tot de games.

Hoewel Half-Life: Alyx zich afspeelt tussen Half-Life en Half-Life 2, vormt het volgens Valve nog steeds een meerwaarde om ook de tweede game in de serie te spelen in afwachting van Alyx. Daarom zijn zowel Half-Life, Half-Life 2, Half-Life 2: Episode 1 als and Half-Life 2: Episode 2 gratis speelbaar. Ook Opposing Force en Blue Shift, twee uibreiding voor de eerste Half-Life, zijn gratis beschikbaar.

Half-Life: Alyx is vorig jaar aangekondigd. Het is een lineaire VR-shooter waarin je in de huid kruipt van Alyx Vance. Het is tevens de eerste Half-Life game in 13 jaar tijd. In onze Half-Life 2 retrofiel blikt Carl terug op die fenomenale shooter.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties