Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Alex Kidd in Miracle World remake aangekondigd

Wat een miraculeuze wereld!

De SEGA-klassieker Alex Kidd in Miracle World uit 1986 krijgt een remake in de vorm van Alex Kidd in Miracle World DX. Die game lanceert in het eerste kwartaal van 2021 voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One.

Alex Kidd in Miracle World DX bevat verbeterde graphics, animaties, geluidseffecten en de klassieke levels. Daarnaast krijgt de remake ook nieuwe levels en een boss rush mode waarin je het opneemt tegen alle eindbazen van de game.

Ook de muziek krijgt een grondige opfrisbeurt en de maker voegt daarnaast ook extra nummers aan de game toe. Om nostalgische fans niet teleur te stellen, krijgt de remake ook een retro mode waarin spelers de kans krijgen om de originele game te spelen via een druk op de knop.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties