Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Alan Wake vanaf 15 mei niet meer te koop

Dit weekend nog met 90 procent korting verkrijgbaar.

Remedy Entertainment maakt bekend dat de digitale versie van Alan Wake vanaf 15 mei niet meer op Steam en in de Xbox Games Store te koop is. Dit vanwege muzieklicenties die niet vernieuwd zijn. De standalone uitbreiding American Nightmare blijft wel verkrijgbaar. Op de Xbox One is de Xbox 360-versie te spelen via backwards compatibility.

Tussen 13 en 15 mei aanstaande geldt een prijsdaling van 90 procent, althans op Steam. Gezien de game standaard 27,99 euro kost, is de game dit weekend voor zo'n drie euro aan te schaffen. Ook na 15 mei blijft de game dan gewoon speelbaar, wat ook geldt voor iedereen die Alan Wake in het verleden al eens heeft gekocht.

De korting geldt ook voor American Nightmare en alle overige DLC. Alan Wake lanceerde in 2010 voor de Xbox 360 en in 2012 voor de pc. In de horror-shooter versla je vijanden niet alleen met vuurwapens, maar ook met je zaklamp. De game speelt zich af in Bright Falls, een setting die dikwijls wordt vergeleken met de tv-serie Twin Peaks.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Alan Wake

Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties