Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Alan Wake terug te koop voor pc

Xbox 360-versie binnenkort eveneens terug verkrijgbaar.

Remedy Entertainment maakt bekend dat de digitale versie van Alan Wake terug te koop is voor de pc. De game is vanaf nu opnieuw beschikbaar via platformen als Steam en GOG. Binnenkort komt de game ook terug naar de Xbox 360, maar daar is nog geen concrete datum voor.

Sinds mei vorig jaar was Alan Wake niet langer te koop. Dat was het gevolg van verschillende muzieklicencies die niet vernieuwd waren. Uitgever Microsoft is er nu alsnog in geslaagd om die licensies te verlengen. Alle oorspronkelijke muziek zit dan ook nog steeds in de game.

Ter ere van de terugkeer is de game momenteel op Steam te koop voor slechts 2,5 euro. De game lanceerde oorspronkelijk in 2010 en biedt een intrigerend horrorverhaal dat sterk is geïnspireerd door Twin Peaks.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties