Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Alan Wake Remastered bevat geen product placement

Weg met Verizon en Energizer.

Een medewerker van ontwikkelaar Remedy Entertainment bevestigt dat Alan Wake Remastered geen product placement bevat. In de oorspronkelijke game kwam je in Bright Falls nog regelmatig reclame tegen voor bekende merken, maar dat is in de nieuwe versie niet langer het geval.

Zo stonden overal in het dorp reclameborden voor Verizon, een bekend Amerikaans telecommunicatiebedrijf. Je zaklamp en de batterijen daarvoor waren dan weer van het merk Energizer. Ook merken als Ford en Lincoln waren te zien in de oorspronkelijke game.

Destijds heeft Remedy Entertainment ongetwijfeld lucratieve deals gesloten met die bedrijven, maar die deals zijn intussen al lang verlopen. Het valt nog af te wachten welke valse merknamen in de plaats komen in de remastered versie.

Alan Wake Remastered is vorige week officieel aangekondigd na maanden van geruchten. De game komt op 5 oktober uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Alan Wake Remastered

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties