Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Alan Wake komt volgende week naar Xbox Game Pass

Microsoft Waket verhaal terug tot leven.

Naar aanleiding van de tiende verjaardag van Alan Wake komt de actie-horror-titel op 21 mei naar de Xbox Game Pass voor pc en Xbox One.

De game draait om de gelijknamige bestsellerauteur van thrillers. Na een writer's block van twee jaar besluiten de auteur en zijn vrouw te verhuizen naar het rustige en afgelegen stadje Bright Falls in Washington. Op een dag verdwijnt zijn vrouw op mysterieuze wijze en is het aan Wake om het raadsel op te lossen via aanwijzingen.

Alan Wake lanceerde in 2010 voor de Xbox 360. Later in 2012 kreeg de game ook een versie voor de pc. Ondertussen zat ontwikkelaar Remedy Entertainment niet stil, want na de release van Alan Wake werkte het Finse bedrijf nog aan drie andere titels. Zo bracht het bedrijf vorig jaar Control uit. Hoe die game werd onthaald, lees je in onze Control review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties