Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Alan Wake 2 release uitgesteld

Niet voor gevoelige kijkers.

Ontwikkelaar Remedy Entertainment heeft een nieuwe trailer voor Alan Wake 2 onthuld. Het filmpje draait rond de nachtmerriewereld 'Dark Place' waar protagonist Alan Wake al meer dan 13 jaar vast in zit.

Er is ook minder goed nieuws, want door de vele gamereleases in oktober wordt de releasedatum van Alan Wake 2 van 17 oktober naar 27 oktober 2023 verschoven.

De nieuwe trailer is een combinatie van live-actionbeelden, cinematics en gameplay waarin Remedy de aard van de nachtmerriewereld toont.

In ander Gamescom-nieuws kreeg je meer informatie over Diablo 4 Season 2, weet je dat Sindel en General Shao speelbaar zijn in Mortal Kombat 1 en werd de releasedatum en nieuwe singleplayer-mode van Tekken 8 uit de doeken gedaan.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties