Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Agents of Mayhem release bekend

Trailer lekte eerder al.

Uitgever Deep Silver heeft de releasedatum van Agents of Mayhem onthuld. De game lanceert op 18 augustus op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Agents of Mayhem is een spin-off van Saints Row, gepresenteerd in de stijl van een stripboek. In de game nemen spelers het als een groep anti-helden op tegen een superschurk. De game speelt zich in hetzelfde universum af als Saints Row.

Eerder lekte er al een trailer voor Agents of Mayhem. In het gelekte filmpje was al kort te zien dat de game in augustus lanceert. Deep Silver en ontwikkelaar Volition hebben deze informatie nu officieel bevestigd.

Volition onthulde Agents of Mayhem vorig jaar tijdens de E3-beurs. Sindsdien heeft de studio weinig nieuwe informatie over de aankomende game naar buiten gebracht.

Over de auteur
Nick Jansen avatar

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.

Reacties