Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Agent 47 duikt opnieuw op

Eerste beeld Hitman 5.

Het heeft lang geduurd en jarenlang geruchten zijn dit moment vooraf gegaan, maar Hitman 5 komt er wel degelijk. Een officiële aankondiging is er nog steeds niet, maar intussen is de ARG -Alternative Reality Game- in deze thread waar enkele fans zich de afgelopen week mee amuseerden, op z'n eind gekomen.

Het einde van de zoektocht werd beloond met wat een CGI-afbeelding lijkt van Agent 47 die een demper op z'n pistool schroeft. Zij die zich geen enkel detail laten ontgaan hebben intussen waarschijnlijk al opgemerkt dat die afbeelding meer informatie bevat dan je op het eerste zicht zou denken. Rechtsonder zien we '110706' staan, een datum die allicht niet geheel toevallig samenvalt met de E3-beurs later dit jaar.

Tijdens de ARG waren er trouwens verschillende hints die naar Toronto verwezen, een eerste locatie die onze favoriete kale killer met een bezoekje zal vereren in Hitman 5?

Wie nog nooit een Hitmangame gespeeld heeft en meer geduld heeft dan de gemiddelde COD-speler, doet er goed aan zeker de laatste game uit de reeks -Hitman: Blood Money- eens uit te proberen. En om even te tonen hoe het niet moet, kan je altijd eens onze kick-off van de game bekijken.

Getagged als

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties