Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Age of Sigmar-RTS aangekondigd door Frontier Developments

Ontwikkelaar verkent de grenzen van het Warhammer-universum.

In een nota laat ontwikkelaar Frontier Developments weten dat het momenteel werkt aan een RTS die zich afspeelt in het universum van Warhammer: Age of Sigmar. De game lanceert ergens voor eind mei van 2023 voor pc en consoles.

Voor de ontwikkeling van de game werkt Frontier Developments samen met Games Workshop. Dat bedrijf startte in 2015 met de tabletop-versie van Age of Sigmar als opvolger voor het traditionele Warhammer-universum. In Age of Sigmar strijden vier Grand Alliances van Order, Chaos, Death en Destruction om de controle over de Mortal Realms.

Daarnaast werkt Frontier Developments ook aan een Formule 1 management-titel die in 2021 lanceert en een onaangekondigde game die het levenslicht zal zien in 2022.

Krijg je ondertussen maar niet genoeg van de Warhammer-reeks, lees dan zeker onze Warhammer Chaosbane review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties