Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Age of Empires: Definitive Edition release bekendgemaakt

Landje-pik in 4K.

Microsoft heeft via zijn blog de releasedatum van Age of Empires: Definitive Edition bekendgemaakt. De game komt op 20 februari voor de pc uit.

De game moest oorspronkelijk op 19 oktober 2017 uitkomen, maar uiteindelijk is de Age of Empires: Definitive Edition release uitgesteld.

De remaster van Age of Empires kost 19,99 dollar en is opnieuw opgebouwd voor 4K-resoluties. Bovendien gebruikt de game nu Xbox LIVE voor de multiplayer, is de soundtrack opnieuw opgenomen en zijn de tools om je eigen levels en campaigns te bouwen verbeterd.

Microsoft 'viert' deze aankondiging door meer mensen aan de bèta toe te laten. Deze tesetfase start op 29 januari. Je kunt je nog via de bèta inschrijven op ageofempires.com.

Stiekem herinnert deze aankondiging me er ook aan dat Age of Empires 20 jaar oud is en dat de tijd veel te snel gaat. Maar dat is een heel ander verhaal. Wololo!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties